Het Groene Evenement

Komt u ook het Groene Evenement bezoeken op woensdag 16 mei 2018? Het evenement start om 12:30 uur en vindt plaats bij de Heerlijkheid van Papendrecht.

Op het evenement hoeft niemand zich te vervelen. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten te doen: een ponyritje maken, bloembakjes opmaken, een zonnebloemkweek wedstrijd, een te gekke speurtocht en nog veel meer. De prijzen van de activiteiten liggen tussen de €0,50 en €2,00.

Er worden twee workshops gehouden tijdens het evenement


Wilgenteenvlechten

Om 12.30 uur wordt er een workshop wilgenteenvlechten gehouden. U gaat met hulp een mand vlechten van wilgenteen en daar vervolgens leuke tuinplantjes indoen! Interesse in de workshop klik hier voor het inschrijfformulier. De workshop bedraagt € 15,- per persoon.


Porseleinen bordjes verven

We gaan met porseleinverf in stift aan de gang met het versieren van borden. U mag tweeborden maken tijdens deze workshop.

Ter plekke zal er een map zijn met leuke afbeeldingen teksten. U kunt ook zelf iets op papier mee nemen.

Als we het porselein bewerkt hebben wordt het afgebakken en kunt u meenemen, tijdens het afbakken van het porselein kunt u een rondje door de boomgaard lopen of kunt u wat koffie of thee drinken.

Als u deelneemt aan de workshop steunt u de Twanfoundation. Twan heeft AT. AT is een erfelijke, zeer zeldzame en levensbedreigende aandoening. Kijkt u vooraf voor meer informatie op www.twanfoundation.nl

De gastvrouw van de workshop is Christine van der Waal. Zij is moeder van vier jongens en werkzaam als Internbegeleider en projectleider in het onderwijs. Daarnaast heeft zij een eigen bedrijf in het onderwijs: Out of the box Onderwijs; Training en Coaching. Twee dagen in de week werkt zij vrijwillig voor het goede doel. U kunt die werkzaamheden volgen op haar Facebook pagina onder Christine van der Waal."

De workshop begint om 14.30 uur (graag 14.15 uur aanwezig zijn) en duurt ongeveer anderhalf uur. De kosten van de workshop bedragen €15,- per persoon.


Interesse in de workshop porseleinen bordjes verven klik dan hier voor het inschrijfformulier.Genieten van een lekkere lunch? Schrijf u dan in voor de boerenlunch. Er wordt voor u een heerlijke boerenlunch klaargezet. De lunch begint om 12.30 uur. Interesse in de boerenlunch, klik hier

De kosten van de Boerenlunch bedragen:

0-2 jaar: Gratis

2-6 jaar: € 7,-

6+ jaar: € 15,-

Graag tot dan!