Activiteiten

Hieronder kunt u meer informatie over de diverse workshops en activiteiten vinden.

Voor exacte data van de door ons geplande workshops waarvoor u zich kunt aanmelden, kunt u kijken bij activiteiten-agenda.

WILGENTENEN VLECHTEN

Het is bij ons de mogelijkheid om onder leiding van Ineke Visser een object van wilgentenen te vlechten. Afhankelijk van het weer wordt er in overleg gekozen voor het boomgaardterras of de ontvangstruimte om de workshop te houden. Er zijn diverse mogelijkheden. Hieronder een aantal mogelijkheden:

1. Vlechten van een klein object: bloem of hartje: 1,5 uur

-Minimaal 10 personen

-Prijs: € 15,- per persoon

2. Vlechten groot object ca 2 uur

- Keuze uit verschillende grotere objecten: een reiger, vlinder, krans, dienblad e.a.

-Prijs: € 19,50 per persoon.

-Minimaal 10 personen


KRUIDENWANDELING

Deze workshop/activiteit wordt gegeven door Annechien, onze cruydenvrouw. De kruidenwandeling is niet mogelijk in de wintermaanden.

Onder haar leiding gaat u de boomgaard met hele ander ogen bekijken. En na de toelichting zult u al het 'onkruid' lekkerbekkend gaan zien. Een andere visie op alles wat om ons heen groeit. Erg boeiend en leuk om te doen.

Prijs: € 17,50 per persoon. Aantal personen: 7-12.

NATUURLIJKE DEODORANT MAKEN

Deze workshop wordt door Annechien gegeven.

Als het weer het toelaat gaan we eerst de boomgaard in. Op zoek naar ingrediënten voor onze deodorant. Daarna gaan we aan de slag. Annechien gaat stapje voor stapje uitleggen hoe je een deodorant van natuurlijke ingrediënten gaat maken.

Prijs: € 19,50 per persoon

Minimaal 7 personen

Maximaal 12 personen

AQUARELLEREN

Magda Augustijn is een bekende kunstenares uit Amsterdam. Zij kan u de beginselen, of de kneepjes van het aquarelleren uitleggen. Aan de hand van Magda kunt een middagje in de boomgaard op uw gekozen plekje heerlijk relaxt bezig zijn met uw schilderij.

Prijs € 35,- per persoon

Minimaal 5 personen

maximaal 10 personen


SMOOTHIES MAKEN

Als het weer en het seizoen het toelaat gaan we eerst de boomgaard rond. Op zoek naar fruit en kruiden voor onze smoothies.

We kunnen dan nog een kijkje in de Landwinkel nemen en desgewenst de ingrediënten voor de smoothie uit de landwinkel aanvullen.

Onze werkplek is de hooizolder. We gaan snijden, wassen, wegen, recepten bekijken en.... mixen maar. De smoothie mag gelijk opgedronken worden, of mee naar huis genomen worden.

Tijdsduur: 2 uur

Prijs: € 19,50 per persoon

Minimaal 6 deelnemers

Maximaal 10 deelnemers.

HOELAHOEPEN:

De hoelahoep lessen worden gegeven Door Julliette Events.

Wat leer je?

Hoopdance is niet alleen hoepelen om je middel, maar je gebruikt je hele lichaam. Je traint alle spieren en versterkt je uithoudingsvermogen. Het is een mix van dans en fitness met het mooiste attribuut, namelijk de hoepel!
Je ontwikkelt je gevoel voor ritme en balans maar traint ook je buik-, arm-, been- en bilspieren. Hiermee verbrand je ongeveer 110 calorieën per 10 minuten!

Hoopdance is voor elke leeftijd, iedereen kan het leren!

Het maximaal aantal is BUITEN 30 personen, denk om droog weer!

BINNEN 10 personen,

PRIJZEN:

**Tot 10 personen is € 17,50 per persoon,

**Vanaf 10 personen wordt het € 15,50 per persoon.

**Vanaf 15 personen wordt het € 13,50 per persoon.

Bespreken met een groep in overleg voor een datum. De tijdsduur is één uur.

BIERVERWENNERIJ

In de kelders van de Heerlijkheid van Papendrecht heeft bierbrouwer Geert-Jan zijn bierbrouwerij. Deze activiteit staat helemaal in het teken van bier.
De kosten bedragen € 10,- per uur per persoon met een minimum aantal van 9 personen.
Wat kan er verwacht worden:
Uitleg over het brouwproces
Proeverij
Bezoek brouwerij

Tip: Glaasje op, laat je rijden!


RONDLEIDING

Rondleiding € 30,- per uur. U wordt meegenomen door het bedrijf, de boomgaard, de landwinkel, de bierbrouwerij, de hooizolder en de kelders.

WIE KENT WIE QUIZ

Deze quiz kost € 8,- per persoon.

Deze quiz is uitermate geschikt om elkaar beter te leren kennen.

Iedere deelnemer beantwoord vooraf vragen via de e-mail. En aan de hand van de antwoorden wordt er een hilarische quiz gemaakt. Omdat er natuurlijk veel tijd zit in het maken van deze hilarische quiz moet deze activiteit minstens een maand van te voren worden geboekt.