Vacature's

Gezocht: Winkelmedewerker vrijdag en 1x per maand op zaterdag

Kan jij goed in team verband en goed zelfstandig werken? Heb je affiniteit met gezond eten?

Wij zoeken een vaste winkelmedewerker voor de vrijdag en voor 1x per maand op de zaterdag. Daarnaast is het fijn als je op andere momenten kan invallen indien nodig.

Wat houdt het werk in?
Het gaat om het natuurlijk om het helpen van de klanten. Daarnaast is het bijvullen van de winkel ook een belangrijke taak. Daarnaast zijn er nog diverse andere taken zoals cadeautjes inpakken, etiketten plakken, aardappels inpakken e.d. Het is lichamelijk werk zoals bijv. aardappelkratten, kisten appels e.d. tillen.

Wat bieden wij jou?
Salariëring en voorwaarden via CAO Open Teelten
De werkdag is vrijdag van 11.30 uur tot 17.00 uur. De zaterdag (1x per maand) is van 08.30 uur tot ong. 17.00/17.30

Eisen:
Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en spreekvaardigheid.
Je bent minstens 18 jaar oud.
Productkennis
Ervaring in de detailhandel (pre)
Maximale woon-werkafstand 20 kilometer.
Klantvriendelijk

Sollicitatie's incl. cv kunnen gestuurd worden naar: thuja@heerlijkheidpapendrecht.nl


Gezocht: Invalmedewerker Ponylessen

Kan jij goed met pony's en kinderen overweg en goed uitleggen aan kinderen?

Wij zoeken een medewerker die kan invallen op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en/of zaterdag.

Wat houdt het werk in?
Wij zoeken iemand die als de vaste medewerker niet beschikbaar is kan invallen bij de lessen en de verzorging van de pony's. Deze taken vinden plaatst op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en de gehele zaterdag. Daarnaast is het mogelijk om (in overleg) activiteiten te organiseren en/of kinderfeestje te geven.

Wat bieden wij jou?
Salariëring en voorwaarden via CAO Open Teelten

Eisen:
Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en spreekvaardigheid.
Je bent minstens 18 jaar oud.
Genoeg algemene kennis van pony's en dit over kunnen brengen.
Maximale woon-werkafstand 20 kilometer.
Klantvriendelijk

Sollicitatie's incl. cv kunnen gestuurd worden naar: thuja@heerlijkheidpapendrecht.nl


Wij gaan uitbreiden!

Rechtstreex van de boer naar…. Papendrecht!

Als aanvulling op ons huidige assortiment openen wij begin oktober een nieuw wijkpunt van Rechtstreex, Rechtstreex Papendrecht en kunnen jullie ook online bij ons boodschappen bestellen.

Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit onze regio (max. 50 km van Rotterdam). Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij ons in de winkel. Rechtstreex werkt zonder verplicht abonnement en je kiest zelf of en wat je wilt bestellen.

Bestel via onze webshop en haal je boodschappen af bij ons op vrijdagmiddag, vrijdagavond of zaterdag! Benieuwd? Kijk op www.rechtstreex.nl/papendrecht voor ons assortiment & meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Rechtstreex Papendrecht om op de hoogte te blijven.

Natuurlijk is ons vertrouwde assortiment nog gewoon te koop in de winkel.

Wijziging openingstijden

Vanaf heden hebben wij nieuwe openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 13.00 uur-18.00 uur

Donderdag: gesloten

Vrijdag: 09.00 uur-19.00 uur

Zaterdag: 09.00-16.00 uur

Zondag: gesloten


Ruiltuin

Mensen die plantjes, bolletjes en stekjes over hebben, hoeven die niet weg te gooien. Als een plant te groot geworden is, kan die misschien naar een andere tuin.

Iedereen kan bij Tuin bij De Spil of bij ons planten inleveren. Ruilen betekent niet dat je ook iets mee moet nemen, maar het mag wel. Ophalen mag ook zonder plantjes en stekjes in te leveren.

De plantjes kunnen zonder kosten worden meegenomen. Zo wordt het vervangen van tegels door planten voor iedereen mogelijk.

Brengen? Er staat op de locatie een inleverbak.
Ophalen? Maak een afspraak met één van de vrijwilligers en we geven de planten mee of we spreken samen af waar en wanneer je de plantjes kunt ophalen.

Voor het laatste nieuws of de spelregels kunt u kijken op puurpapendrecht.nl; https://puurpapendrecht.nl/groep/ruiltuinen-in-pap...


Vrijwillig(st)er gezocht voor de Zorgboerderij

Wij zijn voor de zorgboerderij opzoek naar vrijwilligers. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina zorgboerderij.


De Heerlijkheid start zorgboerderij!

Onder aan de dijk in Papendrecht ligt beleefboerderij de Heerlijkheid. U vindt hier een boomgaard, mini-kinderboerderij en een landwinkel. Een nieuwe tak van de Heerlijkheid is de zorgboerderij.
Vanaf 1 maart zijn wij geopend om onze hulpboeren een zinvolle dagbesteding te bieden. In onze fijne natuurlijke omgeving begeleiden wij groepen van maximaal 6 cliënten. Het werken in de natuur en het contact met dieren heeft een positieve invloed op onze cliënten. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina zorgboerderij.

Tv Rijnmond

Beroemd, sterallures, hollywood-aanbiedingen ( Gideons woorden).

We zijn op de televisie geweest. Waarom? Eigenlijk om precies dezelfde reden waarom wij iedere maand een column voor het Papendrechts Nieuwsblad schrijven. De verbreding van de landbouw. Onze agrarische tak (de fruitteelt) is allang onze enige taak niet meer. De tijden zijn veranderd, ik denk aan pa Korteland die ca 40 jaar geleden door zijn klanten met regelmaat uit de boomgaard werd gehaald omdat die klant al een tijdje in zijn winkel vergeefs op de verkoper annex fruitteler had staan wachten. Pa had toen al een vooruitziende blik, de boomgaard alleen was niet genoeg om van te bestaan. In de loop der tijden kwamen er allerlei activiteiten bij, de 'beleefboerderij' is een woord dat schijnbaar hedendaags toepasselijk is op onze Heerlijkheid.

En nu, TV Rijnmond op bezoek. Voor het programma met de titel: 7 Minuten zijn Suzanne en haar cameraman hier een ochtend geweest. Arjan, Gideon, Ad en ik waren 'de klos'. Helaas had Jan geen tijd en voor de biermannen was geen tijd meer. Een shot van de bierbrouwerij zal het slot van de film vormen. Vermoedelijk komen deze ambachtslieden nog wel eens aan de beurt. In het rijtje van onze verbreding van de landbouw staat Bierbrouwerij de Heerlijkheid namelijk hoog genoteerd.

Afin in een ochtend moest het op de rol staan. Geen vragen vooraf, geen repetitie's, geen take 2, (nog) geen sterallures. Alles werd in één keer opgenomen. Ik was best trots op ons. Nieuwsgierig naar het resultaat?

Een leuke ervaring en een mooi document om te koesteren. Hartelijk dank Suzanne en Edo van TV Rijnmond.

De film is hieronder te bekijken.

Twitter

Latest tweet
Laatste tweet
Lekker van dichtbij Het mooie weer heeft gezorgd voor een flinke toename van de biologische/onbespoten bladgroenten… https://t.co/08pP0RbIXq

Written: 24th April 2019