Ponylessen

Door kleine aanpassingen in de omgang kan je al een enorm verschil krijgen in de reactie van een pony. Je leert bij ons het vertrouwd raken in de omgang met pony’s, diverse onderdelen van de verzorging en verschillende onderdelen van de basissport daarnaast worden de basisbeginselen van het rijden geleerd. Wij proberen de kinderen zo breed mogelijk op te leiden maar wel op een paardvriendelijke manier. Als de kinderen genoeg ervaring hebben, verwijzen wij voor het "echte" rijden door naar de manege.

De lessen zijn mogelijk op woensdag, vrijdag en zaterdag. Op dit moment hebben wij een wachtlijst. Inschrijven voor de wachtlijst kan onderaan deze pagina.


Peuterles (3 t/m 4,5 jaar)

Voor de allerkleinste vanaf 3 jaar tot 4/4,5 jaar hebben wij peuterlessen. Hier kunnen de kinderen op een leuke manier vertrouwd raken met pony's.

De lessen zijn net als de andere lessen gericht op de beginselen van “het omgaan met de pony's” te leren. En vertrouwen te krijgen in de pony. De lessen worden zowel naast de pony's gegeven als op de pony's gegeven.

Op een spelenderwijs gaan wij de kinderen met pony's om leren gaan. De peuterlessen zijn privélessen zodat de peuters genoeg aandacht om vertrouwd te raken met de pony's.

Met 4/4,5 jaar kunnen de kinderen doorstromen naar de groepslessen.

De peuterlessen zijn los in te plannen. De les duurt 30 minuten.

Wilt u meer informatie of via de mail een les boeken? Neem dan contact op via ponyplus@heerlijkheidpapendrecht.nlGroepsles (van 4 jaar tot 45 kg)

De groepslessen zijn gericht op de beginselen van “het omgaan met de pony's” te leren. De lessen worden zowel naast de pony's gegeven als op de pony's gegeven.

De groepslessen worden gegeven zodat de kinderen goed vertrouwd raken met de pony's. Waardoor het zowel voor paard als ruiter prettiger is als er straks wordt gereden.

De minimale leeftijd voor de groeplessen is 4/4,5 jaar. Het maximale gewicht is 45 kilogram. In de groepslessen wordt er gestart in een half uursles met maximaal 2 kinderen. Als de kinderen over genoeg vaardigheden (rond diploma A2) beschikken, kunnen ze doorstromen naar een basisles van een uur met maximaal 4 kinderen.

Het is mogelijk om eerst twee proeflessen te volgen.

Wilt u meer informatie of via de mail een les boeken? Neem dan contact op via ponyplus@heerlijkheidpapendrecht.nl

Tarieven

Tarieven gelden vanaf 1 juni 2018

Peuterles (3 tot 4,5 jarige)

€ 8,75 per les

Groepsles (4 jaar tot 45 kilogram)

€ 35,- per maand
In juli, augustus en december kost de groepsles € 26,- per maand

Proefles (2x mogelijk)

€ 7,75 per les
Maandbetalingen: Op factuur aan het begin van elke maand of kwartaal. Bij een kwartaal betaling krijg je 5% korting.

Betalingen per les: Voor aanvang van de les in de winkel betalen.

In de schoolvakanties van het basisonderwijs is er gewoon les. Alleen tussen kerst en oud&nieuw is er geen les. Bij nationale feestdagen is er geen les. De lessen mogen ingehaald worden. Een afspraak hiervoor kan gemaakt worden via ponyplus@heerlijkheidpapendrecht.nl.

Lessen beëindigen: Wilt u stoppen met de lessen dan kan dit schriftelijk of via ponyplus@heerlijkheidpapendrecht.nl doorgegeven uiterlijk 15 dagen voor het ingaan van de nieuwe betaaltermijn. De lessen stoppen dan per ingang van de (normaal gesproken) nieuwe betaaltermijn.

Inschrijven: Wilt u zich inschrijven? Dan kunt u een mailtje sturen naar ponyplus@heerlijkheidpapendrecht.nl.

Afmelden voor een les? Dit horen wij graag zo spoedig mogelijk zodat wij rekening kunnen houden met het indelen en de hoeveelheid beweging van de pony's.


Prijsverhoging

I.v.m. diverse stijgende kosten verwachten wij dat de prijs per 1 januari gaat stijgen. Zoals het er nu naar uitziet zullen het de volgende prijzen worden:

- Groepslessen € 37,- per maand en € 28,- in juli, augustus en december

- Peuterlessen € 9,50

- Privéles 30 min € 11,50 per les en € 42,50 per maand en € 32,- in juli, augustus en december

- Privéles 45 min € 17,- per les en € 64,- per maand en € 49,- in juli, augustus en december

De exacte prijzen zullen wij uiterlijk begin december bekend maken. De kwartaal betalingen zullen nu tot en met december berekend worden.Inschrijven Ponyles

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor onze ponylessen.

Op dit moment hebben wij helaas een wachtlijst. Zodra er plek vrijkomt is het mogelijk eerst 2 proeflessen te volgen.

Na invullen van het formulier ontvangt u een bevestiging. Zodra er plek vrij komt, nemen wij weer contact op.