Ponylessen

Door kleine aanpassingen in de omgang kan je al een enorm verschil krijgen in de reactie van een pony. Je leert bij ons het vertrouwd raken in de omgang met pony’s, diverse onderdelen van de verzorging en verschillende onderdelen van de basissport daarnaast worden de basisbeginselen van het rijden geleerd. Wij proberen de kinderen zo breed mogelijk op te leiden maar wel op een paardvriendelijke manier. Als de kinderen genoeg ervaring hebben, verwijzen wij voor het "echte" rijden door naar de manege.

Hieronder staan onze verschillende lessen. U kunt op de lesnaam drukken voor meer informatie of een afspraak.

Soorten lessen:

Peuterles (3 t/m 4,5 jaar)

Voor de allerkleinste vanaf 3 jaar hebben wij peuterlessen. De lessen zijn gericht om de beginselen van “het omgaan met de pony’s” te leren. En vertrouwen te krijgen in de pony’s. De lessen worden zowel naast als op de pony’s gegeven. De peuterlessen zijn privélessen zodat de peuters genoeg aandacht krijgen om vertrouwd te raken met de pony’s.


Startles (4 t/m ong. 9 jaar) en Basisles (Vervolg op startles t/m ong. 9 jaar)

De start- en basislessen zijn gericht op de beginselen van “het omgaan met de pony’s” te leren. En vertrouwen te krijgen in de pony; de lessen worden zowel naast als op de pony’s gegeven. De basislessen zijn een vervolg op de startlessen.

Privelessen (vanaf 4 jaar)

Deze lessen zijn speciaal voor de kinderen die zwaarder zijn dan 45 kg en groter dan 1.45 cm. Natuurlijk mogen de andere kinderen ook deze lessen volgen. De privélessen worden gegeven op het eigen niveau van het kind en op dezelfde manier als de andere lessen. Het is ook mogelijk een uur samen te boeken bv. met een vriendin o.i.d.


Wegens een storing in ons contactformulier vragen wij u om contact met ons op te nemen via de mail; ponyplus@heerlijkheidpapendrecht.nl


Wilt u zich inschrijven mail dan naam ponyplus@heerlijkheidpapendrecht.nl met de volgende gegevens:

Naam lesklant

Soort les: Peuterles, Startles, Privéles (tijdsduur bij opmerkingen)

Telefoonnummer

E-mailadres

Leeftijd

Lengte (ong)

Gewicht (ong)

Beschikbare dagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdagochtend, zaterdagmiddag

Opmerkingen