Openingstijden

Landwinkel:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 13:00-18:00
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 09:00-19:00
Zaterdag: 09:00-16:00
Zondag: gesloten


Over Landwinkel

Laat u verrassen door de diversiteit van onze producten in onze Landwinkel. Sinds 2007 zijn wij aangesloten bij de landelijke coöperatie van Landwinkels. Een Landwinkel staat voor een winkelverkoop naast een agrarisch bedrijf. In ons geval is dat een fruitteeltbedrijf. Andere Landwinkels hebben naast hun winkel bv. een veehouderij. Veel Landwinkels verwerken de producten van hun land of dieren tot weer nieuwe heerlijke producten. Al deze producten worden verzameld en onderling gedistribueerd. Dit resulteert in een uniek assortiment van heerlijke producten.

Uiteraard blijft ons hoofdproduct ons eigen fruit en de daarvan gemaakte conserven. Daarnaast is er een groot assortiment (biologische) groenten en fruit. Een voordeel is dat alles los ligt, dus ook voor de kleine huishoudens is het aantrekkelijk. Ook kunt u de "vergeten" groenten bij ons vinden zoals bijv. postelein, snijbiet, wortelpeterselie, aardperen. Uiteraard zijn de groenten seizoensgebonden.

De aardappelen kopen wij bij een boer en verpakken wij zelf. De aardappelen zijn ongewassen, er is minder mee 'gerommeld' waardoor de aardappelen minder blauwe plekken bevatten.

Onze witte vrije uitloopeieren kopen we bij rechtstreeks bij de boer, Eibaar in Den Bommel (www.eibaar.nl). Deze kippen lopen los in een grote schuur en kunnen lekker buiten scharrelen in een grote weide met diverse bosschages. De bruine eieren komen van Wegdam www.wegdam-eieren.nl. De biologische eieren komen van De Dennenhoeve in Hooghalen, daar geeft de familie Sijbenga vol passie en plezier aandacht aan het welzijn van de biologische kippen www.sijbenga.nl.

Twitter

Latest tweet
Laatste tweet
Lekker van dichtbij Het mooie weer heeft gezorgd voor een flinke toename van de biologische/onbespoten bladgroenten… https://t.co/08pP0RbIXq

Written: 24th April 2019