Bierbrouwerij

Geert-Jan Verschoor kreeg de mogelijkheid om van zijn hobby zijn werk te maken en wij gingen samen met hem de uitdaging aan. Na een grondige renovatie kon op 22 juni 2011 'Brouwerij de Heerlijkheid open. De brouwerij is een micro-brouwerij waar op ambachtelijke wijze en met natuurlijke ingrediƫnten wordt gewerkt. De verschillende bieren ontlenen hun oorsprong aan authentieke bierrecepten, maar wel gebrouwen met een eigentijdse draai
De brouwer brouwt zijn bieren vlakbij de kelders waar ooit het "Huis te Papendrecht" op heeft gestaan. De locatie en samenwerking zijn een unieke combinatie. De speciaalbieren sluiten voortreffelijk aan bij het assortiment van de Landwinkel. Het ambachtelijke brouwproces is een verlenging van de werkwijze van de Heerlijkheid en zelfs de hopteelt past goed in de boomgaard. In sommige bieren zit appelsap van eigen bodem of vlierbloesemsap.
De bieren zijn te koop in onze Landwinkel en in veel Landwinkels in Nederland.

Nieuwsgierig geworden en wilt u de bieren, de brouwer, zijn brouwerij en het brouwproces beter leren kennen? U kunt een arrangement bespreken.