Verhuur voor bedrijven

Van de vroegere hooizolder hebben we een ontvangstruimte gemaakt. De Hooizolder bestaat uit twee verdiepingen.

Op de 1ste verdieping staan 4 grote ovale tafels en bieden zitplekken voor 40 personen. In bioscoopopstelling kunnen er maximaal 50 personen gebruik maken van de ruimte.
Op de 2de verdieping hebben wij een vergaderruimte. Zittend rond de vergadertafel hebben we capaciteit voor maximaal 15 personen.

Huur van de ruimte is van maandag tot en met zaterdag tot uiterlijk 22.00 uur mogelijk.
De dranken en koeken staan voor u klaar in de ruimte. De lunch wordt als buffet neergezet.

De kosten voor het bedrijfmatige verhuren van onze Hooizolder bijvoorbeeld voor een vergadering zijn incl. onbeperkt koffie, thee, sap en water en er wordt ook fruit voor u neergezet.

Prijzen:

Voor maximaal 10 personen: € 10,- per persoon per dagdeel

Voor 10-20 personen: € 9,- per persoon per dagdeel

Voor 20-50 personen: € 8,- per persoon per dagdeel

Uiteraard is het mogelijk om uw arrangement te combineren met één van onze activiteiten. Voor een overzicht van onze activiteiten kunt u hier klikken.

Of met wat lekkers uit de winkel of een lunch. Voor een offerte kunt u contact opnemen met: ester@heerlijkheidpapendrecht.nl


Onze ontvangstruimte De Hooizolder is te huur onder de volgende voorwaarden:

 • voor gelegenheden tot maximaal 50 personen.
 • van dinsdag t/m zaterdag van 9.00-22.00 uur, met een toeslag op de vrijdagavond en zaterdag.
 • meegenomen consumpties zijn niet toegestaan.

Voorwaarden

U kunt de Hooizolder huren onder de volgende voorwaarden:

 • De Hooizolder is een verlengde van ons bedrijf. Wij serveren sappen, wijnen, bieren en kleine hapjes die wij ook in onze Landwinkel verkopen.
 • Alles is gebaseerd op zelfbediening. Het personeel loopt met regelmaat rond om het servies af te ruimen, de drankvoorraad op orde te houden, de bestelde hapjes neer te zetten en om iets te vertellen over het bedrijf (als vooraf blijkt dat daar vraag naar is).
 • U hebt de gehele Hooizolder voor uw gezelschap ter beschikking. De Hooizolder is te bereiken via de buitentrap achter de Landwinkel en op verzoek is het mogelijk via de binnentrap de traplift te gebruiken. Dit echter altijd met assistentie van iemand van ons bedrijf. Ga nooit zonder onze hulp met de traplift.
 • Verhuur is mogelijk van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 22.00 uur.
 • Muziek is mogelijk, echter onder voorwaarden dat er geen geluidsoverlast voor onze omgeving is.
 • Parkeren op het erf is alleen mogelijk indien de Landwinkel gesloten is. De auto’s mogen op dijk staan. Het is ook mogelijk om de auto’s op de parkeerplaatsen in de Admiraal de Ruyterweg en de Karel Doormanlaan te parkeren. Uw gasten kunnen dan te voet via de achteringang van Galenstraat ons terrein oplopen.
 • Voetballen is niet toegestaan. Laat uw kinderen geen ballen meenemen, de teleurstelling is groot als het verboden wordt.
 • De boomgaard en het erf zijn toegankelijk voor de Hooizoldergasten, er wordt echter niet buiten geserveerd. U mag wel zelf de drankjes mee naar buiten nemen, mits u gebruik maakt van de kartonnen drinkbekers.
 • Uw verblijf bij ons is op eigen risico, wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei schade aan personen, kleding, materialen en auto’s.