Ontvangstruimte

Boven de Landwinkel bevindt zich ontvangstruimte 'de Hooizolder'. Via de trap achter de Landwinkel komt u op de eerste verdieping. Deze verdieping is enkel met behulp van een van de medewerkers van ons bedrijf ook via een traplift te bereiken.

Via de trap op de Hooizolder kunt u nog hoger naar de tweede verdieping daar bevindt zich een vergaderruimte die afgesloten kan worden. Aan de achterzijde van de ze verdieping kunt u genieten van het mooie uitzicht over de boomgaard.

Dagelijks gebruik

Tijdens de openingstijden van de Landwinkel is de Hooizolder (mits niet verhuurd) toegankelijk voor de bezoekers. U kunt zelf een kopje thee zetten, een sapje tappen, een koekje kopen.

Geschiedenis

De oude hooizolder is in het jaar 2010 tot ontvangstruimte. De ruimte werd de jaren daarvoor gebruikt als opslag voor van alles. Daarvoor en dan gaan wij terug naar de jaren 60 van de vorige eeuw was het een echte hooizolder. Het bedrijf bestond toen niet alleen uit de boomgaard, maar er werd ook vee gehouden. De ruimte ademt authenticiteit uit. De dikke steunbalken zijn goed zichtbaar.

Met de Hooizolder hebben wij een ruimte waar we workshops, vergaderingen, proeverijen en kleine feestjes kunnen houden. Daarbij worden producten uit de Landwinkel gebruikt Zo worden alleen sappen uit de winkel worden geschonken.

Verhuur

Wist u dat u de hooizolder ook kunt huren voor feestjes of andere gelegenheden?