Ontvangstruimte

Boven de Landwinkel bevindt zich ontvangstruimte 'de Hooizolder'. Via de trap achter de Landwinkel komt u op de eerste verdieping. Deze verdieping is enkel met behulp van een van de medewerkers van ons bedrijf ook via een traplift te bereiken . Als u de Landwinkel betreedt en u kijkt naar boven, dan kijkt u door een glazen plafond helemaal tot de nok van het pand.

Via de trap op de Hooizolder kunt u nog hoger naar de tweede verdieping daar bevindt zich een vergaderruimte die  afgesloten kan worden. Aan de achterzijde van de ze verdieping kunt u nog met een kleine groep aan een tafel kan zitten en genieten van het mooi uitzicht  over de boomgaard.

 

Dagelijks gebruik

Tijdens de openingstijden van de Landwinkel is de Hooizolder toegankelijk voor de bezoekers.  U kunt zelf een kopje thee zetten, een sapje tappen, een koekje pakken. Op de bar staat een spaarpot waar  u geld in kunt doen. U mag zelf weten hoeveel.
Meestal staat het koffie-apparaat aan, zo niet vraag het in de winkel en wij zetten het koffie-apparaat graag voor u aan.

 

Geschiedenis

De oude hooizolder is in het jaar 2010 tot ontvangstruimte. De ruimte werd de jaren daarvoor gebruikt  als opslag voor van alles. Daarvoor en dan gaan wij terug naar de jaren 60 van de vorige eeuw was het een echte hooizolder. Het bedrijf bestond toen niet alleen uit de boomgaard, maar er werd ook vee gehouden. De ruimte ademt authenticiteit uit. De dikke steunbalken zijn goed zichtbaar.

 Met de Hooizolder hebben wij een ruimte  waar we workshops, vergaderingen, proeverijen en kleine feestjes kunnen houden. Daarbij worden producten uit de Landwinkel gebruikt   Zo worden alleen sappen uit de winkel worden geschonken.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.