Ponylessen

Door kleine aanpassingen in de omgang kan je al een enorm verschil krijgen in de reactie van een paard. Je leert bij ons niet alleen het rijden maar bijvoorbeeld ook het vertrouwd raken in de omgang met pony's, diverse onderdelen van de verzorging en verschillende onderdelen van de basissport. Wij proberen de kinderen zo breed mogelijk op te leiden maar wel op een paardvriendelijke manier.

Hieronder staan onze verschillende lessen kort uitgelegd. U kunt via onderstaand formulier een peuterles of proefles boeken. Wilt u een (eenmalige) losse les? Dan kunt u het beste via de mail contact opnemen: thuja@heerlijkheidpapendrecht.nl.  Voor meer informatie over de lessen kunt u nog verder naar beneden scrollen onder het formulier. 

Wilt u meer informatie of via de mail een les boeken? Neem dan contact op via thuja@heerlijkheidpapendrecht.nl 
 

Peuterlessen

Voor de allerkleinste vanaf 3 jaar hebben wij peuterlessen. Hier kunnen de kinderen op een leuke manier vertrouwd raken met pony's. 
De lessen zijn net als de start- en basislessen gericht op de beginselen van “het omgaan met de pony's” te leren. En vertrouwen te krijgen in de pony. De lessen worden zowel naast de pony's gegeven als op de pony's gegeven.
De peuterlessen zijn privélessen zodat de peuters genoeg aandacht om vertrouwd te raken met de pony's.
 

Start- en Basislessen

De start- en basislessen zijn gericht op de beginselen van “het omgaan met de pony's” te leren. En vertrouwen te krijgen in de pony. De lessen worden zowel naast de pony's gegeven als op de pony's gegeven. 

 

 


 Dinsdag
 Woensdag
 Donderdag
 Vrijdag
 Zaterdag
 Dinsdag
 Woensdag
 Donderdag
 Vrijdag (laatste mogelijk voor startles begint om 3 uur)
 Zaterdagochtend
 Zaterdagmiddag
 

Peuterlessen

Voor de allerkleinste hebben wij speciale peuterlessen. 
Deze lessen zijn voor kinderen van 3 tot 4 jaar.
Op een spelenderwijs gaan wij de kinderen met pony's om leren gaan. Mocht het kind genoeg vertrouwen hebben in de pony gaan we ook al een beginnetje maken aan de basislessen.
Met 4 jaar kunnen de kinderen doorstromen naar de basislessen.

De peuterlessen zijn los in te plannen. De les duurt 30 minuten. De kosten bedragen € 8,50 per les. 

Start- en Basislessen

De start- en basislessen zijn gericht op de beginselen van het omgaan met pony's. De lessen worden zowel op als naast de pony's gegeven. Na de basislessen kunnen de kinderen doorstromen naar de rijlessen. 

De start- en basislessen worden gegeven zodat de kinderen goed vertrouwd raken met de pony's. Waardoor het zowel voor paard als ruiter prettiger is als er straks wordt gereden. 

De minimale leeftijd voor de startlessen is 4 jaar. In de startlessen wordt er gestart in een half uursles. Als de kinderen over genoeg vaardigheden (rond diploma A2) beschikken, kunnen ze doorstromen naar een basisles van een uur. 

In een startles van een half uur zitten maximaal 2 kinderen. 
In een basisles van een uur zitten maximaal 4 kinderen.

Kosten:
Het is mogelijk om eerst twee proeflessen te volgen van € 7,50 per les.
Losse les: € 10,20
Tienrittenkaart: € 81,60 (11 weken geldig. In de zomervakantie 13 weken)

 

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.