Ponyplus

 

Ponyplus is een jong bedrijfsonderdeel waar de welzijn van de paarden voorop staat. Ponyplus is gespecialiseerd in omgangslessen met paarden/pony's. Veel van de basis van de relatie tussen paard en mens wordt gelegd naast het paard. Om pas daarna in goed wederzijds vertrouwen aan de rijtechnieken te gaan werken op het paard.

Ponyplus is zeer geschikt voor kinderen die veel over en van pony's willen leren op een vriendelijke manier. Bij ons worden er voorbereidingslessen gegeven. Door kleine aanpassingen in de omgang kan je al een enorm verschil krijgen in de reactie van een paard. 

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat er bij Ponyplus gebeurt? Wij zijn te volgen op twitter en facebook!

Hieronder kunt u door middel van het klikken op de verschillende foto's meer over ons te weten komen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Graag tot ziens!

Thuja Korteland, de pony's en de medewerkers

Contact

Kerkbuurt 56

3354XK Papendrecht

06-27847470 (telefonisch ma t/m vr van 9-17)

ponyplus@heerlijkheidpapendrecht.nl

(Het afspreken van datums/tijden gaat per voorkeur via de e-mail of via de online agenda)

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.