Openingstijden

Landwinkel:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: gesloten

Over Landwinkel

Laat u verrassen door de diversiteit van onze producten in onze Landwinkel. Sinds 2007 zijn wij aangesloten bij de landelijke coöperatie van Landwinkels. Een Landwinkel staat voor een winkelverkoop naast een agrarisch bedrijf. In ons geval is dat een fruitteeltbedrijf  Andere Landwinkels hebben naast hun winkel bv. een veehouderij. Veel Landwinkels verwerken de producten van hun land of dieren tot weer nieuwe heerlijke producten . Al deze producten worden verzameld en onderling gedistribueerd. Dit resulteert in een uniek assortiment van heerlijke producten.

Uiteraard blijft ons hoofdproduct ons eigen fruit en de daarvan gemaakte conserven .Daarnaast is er een groot assortiment (biologische) groenten en fruit. Een voordeel is dat alles los ligt, dus ook voor de kleine huishoudens is het aantrekkelijk. Ook kunt u  "vergeten" groenten bij ons vinden zoals bijv. postelein, snijbiet, wortelpeterselie, aardperen. Uiteraard zijn de groenten seizoensgebonden.

De aardappelen kopen wij bij een boer en verpakken wij zelf. De aardappelen zijn ongewassen, er is minder mee 'gerommeld' waardoor de aardappelen minder blauwe plekken bevatten.

De graseieren kopen we bij boer Joop in Rossum. Deze kippen lopen los in een grote schuur en kunnen lekker buiten scharrelen. De biologische eieren bestellen we bij de biologische groothandel.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.