Boomgaard- klepper en vragenroute

 

Waar en wat is het?

Het is een wandelspelroute door de boomgaard. Tijdens die route komt u klepbordjes tegen waar de antwoorden onder staan. De vragen zitten in de kar/tas die u kunt huren. De vragen zijn gerelateerd aan natuur, fruit, boerderij.

Tijdens de route kunt u ook een ballenspel spelen. In de “huurtas/kar” zitten ballen die in de verschillende “korven” gegooid moeten worden.

De werpplekken zijn duidelijk zichtbaar d.m.v. gele stenen. Er zit een competitief element in de route, voor wie dat leuk vindt.

 

Waarom?

De route is opgezet omdat we graag de boomgaard willen laten zien. Deze educatieve speelse manier is leuk en leerzaam.

 

Voor wie?

De route is voor groepjes ( gezin, familie, vrienden) met de leeftijd vanaf 4 jaar. De vragen en het ballenspel zijn variabel zodat elke leeftijd er plezier aan kan beleven.

 

Prijs?

De karren of tassen zijn te huur tijden de openingstijden van de Landwinkel.

( di. t/m do 9.00- 18.00 uur, vr. 9.00-20.00 uur, za. 9.00 – 17.00 uur). Prijs: € 7,50 per kar/tas.

Aantal personen: max. 7 personen per kar/tas.

Prijs kar en picknickspullen: € 7,50 per kar/tas + picknick € 5,- p/p

inhoud: kleed, flesje sap, bekertje, appel, koek, snoep zoet of hartig.

Graag van te voren de picknick bespreken. 


Klepper_peer_resized.jpg

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.